Hi, Ik ben Emma Tijssen (1999), een content designer met een liefde voor storytelling en betekenisvolle communicatie. Ik word er blij van als mijn werk een positieve impact heeft op de mens en het milieu.

In 2021 heb ik mijn bachelordiploma behaald voor de opleiding Communicatie & Multimedia Design aan de Hogeschool Utrecht. In deze opleiding heb ik geleerd hoe ik communicatieve vraagstukken kan oplossen door middel van het ontwerpen en strategisch inzetten van verschillende media. Ik heb mij gespecialiseerd in (visual) storytelling en content creatie.
Daarnaast heb ik de OLVB Creativiteitsprijs 2021 mogen ontvangen voor mijn werk als visual storyteller.

Tussen 2020 en 2022 werkte ik als User Interface designer bij een online taalprogramma voor kinderen met leesproblemen. Met motiverende concepten en duidelijke designs, zorgde ik er als UI designer voor dat de applicatie zo toegankelijk en interessant mogelijk bleef voor leerlingen.

Daarna was ik werkzaam als Copywriter bij een contentmarketingbureau. Daar schreef ik activerende en marketingtechnische teksten voor verschillende bedrijven in de duurzame mobiliteit, accountancy en cyber security branche. Mijn kracht is dat ik mij in veel verschillende doelgroepen en onderwerpen kan inleven. Soms complexe materie omtoveren tot boeiende content, vind ik de tofste uitdaging

Ik help je verder met het vertellen van jouw (bedrijfs)verhaal in tekst en beeld. Denk aan copywriting, branding fotografie en content creatie voor verschillende mediakanalen. Samen kijken we wat past bij de doelstelling en strategie van jouw bedrijf.

Geïnteresseerd? Neem hier contact met mij op voor een (digitaal) kopje koffie.
Back to Top